Nieuws
  • Register

De staf vergat hun dagelijkse activiteiten twee dagen en werden betrokken in verschillende leuke en uitdagende ondernemingen.

Aan het begin van de week verzamelde de Etixx – Quick-Step staf zich in Durbuy vor een teambuilding van 2 dagen. Een groep van 40 stafleden werd verdeeld in 6 kleinere groepen. In een avonturenpark ondernamen ze onder begeleiding van gekwalificeerd personeel leuke activiteiten, van klimmen tot tactische competities. Doel was om een sterke band te creëren en de dagelijkse gedachten even te verzetten.
De teambuilding werd afgesloten met een BBQ en een biertje. In december volgt het traditionele wintertrainingskamp, waar de basis wordt gelegd voor seizoen 2017.

“We hebben veel lol gehad in Durbuy. Het was een korte bijeenkomst, maar deden veel. Het seizoen is over, dus er zijn geen koers. Het was fijn om bij elkaar te zijn en de nieuwe teamleden de kans te geven hun plaats te vinden in de ploeg, maar natuurlijk ook relaxen en de tijd benutten als startpunt voor volgend jaar”, aldus Tom Steels die zorgde voor een goed uitgedacht schema tijdens de teambuilding...

 

Team Building 1

 

Team Building 3

 

Team Building 2

 

Photo credit: © Oliver Dom

 

S5 Box