Nieuws
  • Register

’t Is feest bij ons!

Wij vieren de geboorte van de Cyclelive Academie & het Cyclelive Experience Center

Vijf en een half jaar geleden – in april 2010 - liep het eerste Cyclelive Magazine van de drukpers. Een jong wielermagazine dat anders was dan alle anderen. Uniek in zijn eenvoud en directheid! Vandaag plaatsen we opnieuw een mijlpaal in onze geschiedenis en vieren we de geboorte van de Cyclelive Academie & het Cyclelive Experience Center.


De Cyclelive Academie zal vanuit Vera in het Spaanse Andalusië een bron van fiets-enthousiasme zijn, voor de fietsers van de lage landen. Wij hebben met ons team een pak fietservaring die we willen delen met onze lezers. Maar naast onze wieler know-how, creëedren we ook het Cyclelive Experience Center. Als je in de Cyclelive Academie komt fietsen gaan er een pak ongeziene mogelijkheden voor je open. Je zal er verschillende merken en modellen van fietsen kunnen testen. Ook ander materiaal waar je nooit eerder de kans voor kreeg om het uit te proberen zal ter jou beschikking staan. Een bron van fietservaring en testmogelijkheden zoals je ze nergens anders kon en kan ervaren.
Bovendien stelden we een team samen dat een zeer hoog entertainment gehalte zal brengen voor iedereen die onze gast zal zijn onder de Spaanse zon. Onder de naam “Go For Biking & Cycling” – afgekort “Go For B & C” ontvangen we mountainbikers en racefietsers in Vera Playa voor een geweldige fietsvakantie. Wat we al jaren bewijzen in Cyclelive magazine, zullen we ook nu laten zien in Spanje. Kom lekker genieten op en naast de fiets en beleef met ons dé week van je leven. Het team van de Cyclelive Academie staat voor je klaar met de fiets in de linker hand en de coctail of het pintje in de rechter hand. Lees alvast meer over onze fietsreizen, de Cyclelive Academie & het Cyclelive Experience Center op www.goforb-c.be en begin je valiezen al maar in te pakken voor hét fiets-orgasme en dé vakantie van je leven.

Ben je geïnteresseerd? Klik hier

Veraplaya B

S5 Box