Nieuws
  • Register

Tijdens de koude en kille wintermaanden fietsen en genieten van zomerse temperaturen in de prachtige natuur aan de Turkse Riviéra...Wie droomt daar niet van?

Niet langer Calpé, Mallorca of andere Spaanse kuststeden, maar Turkije lijkt alles in zich te hebben om het nieuwe winterparadijs voor fietsers te worden. Zomerste temperaturen, een schitterende gevarieerde omgeving en een perfecte organisatie die alles voor u regelt. 

BikeFun Turkije staat voor fietsen én genieten. Zij verzorgen tussen eind oktober en begin mei verschillende fietsarrangementen aan de Turkse Rivièra. De organisatie werkt met een naar Belgische normen zeer voordelig all-inclusive arragement met verblijf in het 5-sterren hotel Side Star Resort, vlakbij de Middellandse Zee mét privé-strand.

side-star

Fietsen met José De Cauwer
José De Cauwer en Guido Haentjes zorgen mee voor de begeleiding van de fietstochten, die er zijn voor verschillende niveaus. Tussen de fietsers tref je ook nu en dan andere bekende wielernamen. Ondermeer Hennie Kuiper, Kenny Belaey, Johan Demuynck en Theo Verschueren vind je geregeld terug tussen de BikeFun fietsers.

bikefun22

Alle info en tips voor de voordeligste reisboeking vind je via:
www.bikefunturkije.com

S5 Box