Nieuws
  • Register

Anneke Kestelijn fotografeerde in 2016 voor haar eindwerk fotografie alle nog in leven zijnde Belgische winnaars van de Ronde van Vlaanderen in hun eigen omgeving.

Een unieke fotoreeks met authentieke portretten. Deze prachtige zwart-wit-reeks werd reeds meerdere keren succesvol tentoongesteld op diverse locaties.  Ze werd door de bezoekers en zelfs Ronde winnaars aangemoedigd om de reeks portretten verder uit te breiden met ook alle buitenlandse winnaars. Met steun van de stad Ronse kon Anneke haar Ronde voortzetten. Net zoals bij de Belgische winnaars nam Anneke het portret van de grootste wielergoden in hun eigen omgeving. Elk portret heeft op deze manier een eigen verhaal gekregen. De fotoreeks werd in een prachtig boek gegoten dat is uitgegeven door de stad Ronse. Michel Wuyts voorzag het boek van een kort, maar krachtig voorwoord.

Het prachtige boek is voor € 25,-- te koop bij Toerisme Ronse en CC De ververij in Ronse en in het Centrum Ronde van Vlaanderen te Oudenaarde. Het boek kan ook worden besteld door      € 30,-- te storten op rekeningnummer BE10 0910 1918 4104 BIC: GKCCBEBB met vermelding van Rondewinnaars + naam, adres en telefoon.

S5 Box