Nieuws
  • Register

Moe van het koude en regenachtige weer hier in de lage landen? Trek naar de zon! Ga fietsen en energie opdoen…

Als je naast de zonneschijn ook één van de beste keukens ter wereld en een gemakkelijke en goedkope luchthavenverbinding aan de lijst wil toevoegen, hoef je niet verder te zoeken dan Spanje en hebben wij een gouden tip voor jou! Berganti Bikes is een Pro-fietsverhuurbedrijf dat een stap verder wil gaan om u te helpen bij het plannen van uw fietsstage, Berganti Bikes werkt samen met de fietsvriendelijke Helios Hotels.

 

Plan zelf uw volgende fietsvakantie naar Mallorca of de Costa Blanca

Waarom zelf-fietsvakanties? Omdat flexibiliteit je fietsvakantie helemaal tot de jouwe maakt! Maak de fietstocht die het best bij je past.
Begin je fietstocht elk moment van de dag en op elke dag van de week die je verkiest. Kies uit de high-end huurfietsen (Berganti Bikes is officieel Ridley Test Center), download hun Self-Guided Tours (of huur een Garmin met alle GPXtracks) en ga op pad voor die fietstochten die je niet mag missen. Voeg Hotel Helios toe, want hier vind je alles om je de beste recuperatie na de rit te garanderen. Alles in een gemakkelijk en moeiteloos online boekingsproces.

 

Berganti Bikes & Helios Hotels zijn echte fietsliefhebbers en ze zijn erop gericht om al hun klanten een geweldige fietsvakantie voor, tijdens en na het fietsen te garanderen. Dit duo is gelokaliseerd op het eiland Mallorca, op slechts een paar minuten van de luchthaven van Palma in Playa de Palma en in Benidorm, met gemakkelijke transferverbindingen vanaf de luchthavens van Alicante en Valencia. Hun strategische locaties laten je kiezen uit een breed scala aan routes, om rustige en charmante wegen te ontdekken of om de beroemde bergen zoals Coll de Rates, Randa of Sa Calobra te beklimmen.

 

IMG 4121

 


Begin nu met het voorbereiden van uw volgende fietsvakantie met uw vrienden, bekijk alle Berganti Bikes GPX files en bereid uw benen voor om alle KOM’s/QOM’s (King/Queen of the Mountain) op de Spaanse wegen te veroveren!
De Spaanse wegen staan bekend als zeer veilig en verkeersluw. Alle Berganti-fietsroutes worden gemaakt, getest en goedgekeurd door hun team, en bovendien bieden ze gratis hulp in het geval van een (zeer zelden) mechanisch probleem. Een service die je op je gemak laat voelen waar je ook bent.

 

Gebruik de promotiecode “CYCLELIVE” op www.bergantibikes.com of www.helios-hotels.com en ontvang 10% korting op uw fietsverhuur en hotelkamer in 2020.


Reist u met uw fietsgenoten, triatlonclub of vrienden?

E-mail Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. met de code “CYCLELIVE” om de speciale groepstarieven voor uw volgende trainingskamp te bekijken.

 

Helios Hotels Mallorca small

 

 

S5 Box