Nieuws
  • Register

Van 26 tot 29 oktober is er dan De Taiwan KOM (Taiwan King Of the Mountain Challenge) en dit is er werkelijk eentje voor op je bucketlist!

Met ruim 3275 hoogtemeters over 105 km is dit de meest heftige wieleruitdaging van Azië en één van de zwaarste beklimmingen ter wereld. De deelnemers fietsen van zeeniveau naar een hoogte van niet minder dan 3275 meter. De route is 105 km lang, waarvan ruim 85 km klimmen. Door het overwinnen van deze 3275 hoogtemeters rij je ook door drie verschillende klimaatzones met ruim 20 graden verschil tussen de start en finish.

 

Taiwan KOM Challenge

 


Dit is zonder twijfel één van 's werelds meest iconische eendaagse fietsevenementen ter wereld die zowel amateurs als professionals samenbrengt op één van de zwaarste bergen op aarde!

 

2019 KOM LOGO 1

 

Taiwan Cycling Festival
De wielersport is mondialer dan ooit en ook het recreatieve fietsen krijgt overal meer impact.

Zo is er het Taiwan Cycling Festival 2019 dat op 29 juni 2019 startte. Het is een mega evenement waar iedere fietser één keer in zijn leven zou moeten aan deelnemen. Fietscircuits rond Taiwan worden één grote enorme toeristische attractie. Het wegensysteem en de topografie in Taiwan maken het een ideale locatie om al fietsend van de natuur te genieten met prachtige vergezichten. De activiteiten van het festival richten zich op fietstochten en het promoten van de fiets en de sport.

 

Voor meer informatie over vakantiebestemming Taiwan klik op www.taiwantourismus.de!

 

Taipei Tourism Office
Friedrichstrasse 2-6
60323 Frankfurt/Main
Tel: +49 (0)69/610 743

 

 taiwan website

S5 Box

Login