Nieuws
  • Register

Boels Rental heeft vandaag zijn sponsorcontract met organisator A.S.O. met drie jaar verlengd.

Daarmee blijft Boels tot en met 2020 als hoofdsponsor verbonden aan de Belgische wielerklassiekers Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik.

Het internationale verhuurbedrijf is al sinds 2013 hoofdsponsor van beide Waalse klassiekers. Sinds vorig jaar is er ook een vrouweneditie van één van de oudste wielerklassiekers; Luik-Bastenaken-Luik. De eerste editie van deze wedstrijd werd gewonnen door Olympisch kampioene Anna van der Breggen.

Boels Rental en A.S.O. ontwikkelden in de afgelopen jaren een hecht partnership waarbinnen men elkaar maximaal probeert te versterken. Boels Rental is al jaren als sponsor actief in de wielersport. Naast de sponsoring van wedstrijden is het bedrijf hoofdsponsor van het toonaangevende Boels – Dolmans Cycling Team. “De wielersponsoring helpt ons om onze marketingdoelstellingen op internationaal vlak te realiseren”, aldus Yvo Hoppers namens Boels. Vanuit de wederzijdse tevredenheid lag het besluit voor de hand om het contract als belangrijkste commerciële partner van ‘Les Ardennaises’ te verlengen tot en met de edities van 2020.

De Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik vinden dit jaar plaats op respectievelijk woensdag 18 april en zondag 22 april.

 

Foto: © Stefano Sirotti

 

Foto Boels Rental

 

 

S5 Box

Login