Nieuws
  • Register

Het mediterrane klimaat en het contrast tussen de vlakke kust en de bergachtige gebieden van het Spaanse binnenland, maken de stad Valencia tot het ultieme vertrekpunt voor de mooiste fietstochten, cyclosportieven (Gran Fondo) en wielerklassiekers.

WIL JIJ ONZE NIEUWE EXTERNE COMMERCIËLE MEDEWERKER VOOR NEDERLAND EN VLAANDEREN WORDEN?

Velofollies 2019 was wederom een gigantisch succes. Afgelopen weekend kwamen er meer dan 40.000 bezoekers naar DE wielerbeurs van de BeNeLux.

In het uiterste westen van de Algarve, daar waar de oceaan bruut op het grillige landschap botst, zijn we te gast in het op en top vijfsterren Martinhal beach resort.

Het Boels-Dolmans Cycling Team is trots om haar laatste renner voor 2019 aan te kondigen.

De Vendée is een regio met een overvloed aan zonneschijn, lange zandstranden en kleine haventjes vol charme.

Na een rustperiode van drie tot vijf weken zijn de profrenners aan hun opbouw voor het nieuwe seizoen begonnen.

De Tiroolse gemeente Niederdorf presenteert zich in de komende jaren als locatie van de TransTirol BikeRallye.

Het Boels-Dolmans Cycling Team is trots bekend te mogen maken dat Jip van den Bos ook in 2019 voor het nr.1 vrouwenteam zal uitkomen.

Met meer dan 300 exposanten op ruim 40.000 m2 beursoppervlakte, verzamelt Velofollies opnieuw het kruim van alle fiets –en accessoire fabrikanten in Kortrijk Xpo.

Op 9 december 2018 zal het Cad & Company MTB Beachrace voor de derde maal in Scheveningen verreden worden.

Het op twee na grootste meer van Italië is omringd door een bergwereld waardoor zich tussen Como en Bellagio talloze panoramische wegen slingeren die perfect geschikt zijn voor intensieve wielrentochten.

CoalaWeb Social Tabs

S5 Box

Login